Trotters De Valerie
Olet saapunut Ranskalaisia lämminverisiä kasvattavaan Ravitalli Valerieen! Ravitalli Valtarian siirtyessä pelkkiin kylmäverisiin siirsi Onttu lämminveristen toimi pisteen uuteen talliin, alku vuodesta 2016. Talli koki pienen muutoksen ja hevosten karsimisen aloittaen toimintansa melkein puhtaalta pöydältä. Talli toimiikin sisartallina.

Valerie kasvattaa ja kilpailuttaa Ranskalaisialämmiverisiä. Pyrimme pitämään linjat pelkästään Ranskalaisina, mutta muutamasta sukujuuresta löytyy ripaus Amerkkalaista verta ja näin muutama vanha kasvatti sai jäädä boksi rivivistöihimme. Valerien kasvatit saavat nimeensä liitteen De Valerie ja ne nimetään jokaisen kuun mukaan omalla kirjaimellaan aakkosjärjestyksessä. Näin pysyt siis kärryillä missä kuussa kasvattimme on syntynyt ja ketkä kuuluvat samaan ikäluokkaan. Vanha nimiliite V.R. on poistunut kokonaan käytöstä, sen tapaa vain vanhoilla tallin kasvateilla. Tämänkin tallin omistajana ja pääsääntöisenä valmentajana toimii Onttu.

Tilausvarsoja meiltä on mahdollisuus saada kysymällä, yleensä tallimme tammat tosin ovat omaan käyttöön ja osa varsoista tulevatkin myyntiin. Tallin orit ovat mahdollista saada jalostukseen niiden täytettyä vähintään viiden vuoden iän ja kunnon kisakokemuksen. Jos varsa kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan enemmän!Ystävällisin terveisin,

Onttu - Trotters De Valerie   
kuvaajat löydät pitämällä hiirtä kuvan päällä

Vielä myynnissä muutama B-varsa! Tutustu ihanuuksiin täältä!

Kuulumisia!
- -
- -

virtuaalitalli / virtuaalihevonen. This is a sim-game stable!
Hevosenkuva © Hippos/ Hanna Laakso- Copyright © Onttu All rights reserved.